| Αγαπημένες ταινίες | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lord Vlad Newborn Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 98 Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2012 Ηλικία : 225 Τόπος : underground darkness
Χαρακτηριστικά Clergy Member: No Favorite Character: Carlisle Cullen Goddess's Gift: Born to be a King
| Θέμα: Αγαπημένες ταινίες Πεμ Ιουν 07, 2012 2:12 pm | |
| Μια από τις ποιο αγαπημένες μου ταινίες είναι το Gladiator με τον Russell Crowe. Δεν ξέρω αλλά όσες φορές και να τη δω αυτή την ταινία δεν την βαριέμαι. | |
|
| |
Astazien Ιέρεια
Αριθμός μηνυμάτων : 111 Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2012 Ηλικία : 162 Τόπος : Γαλλία
Χαρακτηριστικά Clergy Member: Priestress 3rd Favorite Character: Edward Cullen Goddess's Gift: Born to be the Great Priestess
| Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Πεμ Ιουν 07, 2012 2:55 pm | |
| Εμένα πάλι είναι ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών οοου λα λα και οι 3 άντε να βγει και το Χόμπιτ να γίνει και αυτή αγαπημένη μου ΧΔ | |
|
| |
Alice Cullen Newborn Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 12 Ημερομηνία εγγραφής : 08/06/2012 Ηλικία : 123 Τόπος : In the middle of nowhere
Χαρακτηριστικά Clergy Member: Favorite Character: Alice Cullen Goddess's Gift:
| Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Σαβ Ιουν 09, 2012 1:06 pm | |
| Μου αρέσουν πάρα πολύ όλα τα Χαρι Ποτερ, οι Αγωνες πεινας και καλό ήταν και το Journey 2: The Mysterious Island | |
|
| |
The Goddess Goddess Of The Night
Αριθμός μηνυμάτων : 92 Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2012 Ηλικία : 1908
Χαρακτηριστικά Clergy Member: Goddess Favorite Character: Damon Salvatore, Eric Northman Goddess's Gift: Kindness
| Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Κυρ Ιουν 10, 2012 3:02 am | |
| Η πιο αγαπημένη μου ταινία ει το: Braveheart με τον Mel Gibson, επίσης το: Θεωρίες συνομωσίας με τον ίδιο ηθοποιό (όπως καταλάβατε μου αρέσει ο Μέλ)
Εννοείτε πως λατρεύω όλα τα Harry Potter (η αγαπημένη μου είναι ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν). Βέβαια πρέπει να ομολογήσω πως τσατίστικα με την τελευταία ταινία, μιας και η τελική μάχη ξεφεύγει εντελως απο την περιγραφή του βιβλίου. όπως και το τέλος του ραβδιού απο κουφοξυλιά.Σπάστηκα τρελά που η ταινία τελειώνει και ο Harry μένει με το ραβδί του Μαλφόι, σαν να μην τρέχει τίποτα, ενώ όλοι όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο ξέρουν πως κάθε άλλο ραβδί, ο Harry το ένοιωθε ξένο στα χέρια του | |
|
| |
Astazien Ιέρεια
Αριθμός μηνυμάτων : 111 Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2012 Ηλικία : 162 Τόπος : Γαλλία
Χαρακτηριστικά Clergy Member: Priestress 3rd Favorite Character: Edward Cullen Goddess's Gift: Born to be the Great Priestess
| Θέμα: Θα συμφωνήσω στο 3ο Harry Potter και εμένα από όλα μου άρεσε περισσότερο. Όσο για το σκηνοθέτη μην περιμένεις να είναι όλοι σαν τον Peter Jackson(lord of the rings) που ήθελε να κάνει την ταινία τόσο κοντά στο βιβλίο :Ρ Κυρ Ιουν 10, 2012 4:27 am | |
| - The Goddess έγραψε:
- Η πιο αγαπημένη μου ταινία ει το: Braveheart με τον Mel Gibson, επίσης το: Θεωρίες συνομωσίας με τον ίδιο ηθοποιό (όπως καταλάβατε μου αρέσει ο Μέλ)
Εννοείτε πως λατρεύω όλα τα Harry Potter (η αγαπημένη μου είναι ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν). Βέβαια πρέπει να ομολογήσω πως τσατίστικα με την τελευταία ταινία, μιας και η τελική μάχη ξεφεύγει εντελως απο την περιγραφή του βιβλίου. όπως και το τέλος του ραβδιού απο κουφοξυλιά.Σπάστηκα τρελά που η ταινία τελειώνει και ο Harry μένει με το ραβδί του Μαλφόι, σαν να μην τρέχει τίποτα, ενώ όλοι όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο ξέρουν πως κάθε άλλο ραβδί, ο Harry το ένοιωθε ξένο στα χέρια του | |
|
| |
Χαρακτηριστικά Clergy Member: Goddess Favorite Character: Damon Salvatore, Eric Northman Goddess's Gift: Kindness
| Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Κυρ Ιουν 10, 2012 4:34 am | |
| Δεν ξέρω τι τους έχει πιάσει και θέλουν να κάνουν νεα σενάρια που να απέχουν απο το πρωτότυπο. Θυμάστε τι είχε γίνει με τη Νέα Σελήνη; Ήταν το μόνο απο το twilight saga που ήταν τόσο κοντά στο σενάριο. Και όλοι έπεσαν να τους φάνε.
Είναι εντελώς παράλογο. | |
|
| |
Astazien Ιέρεια
| Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Κυρ Ιουν 10, 2012 6:08 am | |
| Εντάξει είναι δύσκολο να φέρεις την ταινία κοντά στο βιβλίο αλλά πρέπει να είναι τουλάχιστον αξιόλογο για το κοινό του βιβλίου.. Εμένα προσωπικά το Λυκόφως σαν ταινία μου άρεσε λιγότερο σκηνοθετικά πάντα | |
|
| |
ctrips Newborn Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2012
| Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Κυρ Ιουλ 01, 2012 5:57 am | |
| οι αγαπημενες μ ταινειες ειναι ολες οι harry potter και ολες του αρχοντα τον δαχτυλιδιων
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Κυρ Ιουλ 01, 2012 10:44 am | |
| Όντως όλα οι ταινίες του Harry Potter ήταν φοβερές. Βέβαια τα βιβλία ήταν κλάσεις ανώτερα απο τις ταινίες, αλλά οκ αυτό συμβαίνει πάντα μιας και καμιά ταινία δεν καταφέρνει να φτάσει τα βιβλία(με μοναδικές εξαιρέσεις το true blood, και το vampire diaries)
Προσωπικά ο άρχοντας δεν μου άρεσε αλλά και πάλι δεν έχω ολοκληρωμένη γνώμη γιατί δεν έχω διαβάσει τα βιβλία. | |
|
| |
Astazien Ιέρεια
| Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Δευ Ιουλ 02, 2012 4:23 am | |
| LORD OF THE RINGS THE BEST χαχαχαχ τι να πω για τις ταινίες τι; όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία ξέρουν πάρα πολύ καλή μεταφορά από το βιβλίο στην οθόνη. Μπορεί να μην αναφέρθηκαν κάποιοι χαρακτήρες αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένη. Τα βιβλία είναι είναι πολύ super αλλά υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες, τόποι , χρονολογίες αναφέρονται και οι πρώτες εποχές (άλλα βιβλία του Τόλκιν). Όπως και πολλά στοιχεία από το Poterako είναι από τον Άρχοντα μην αναφέρω την σκηνή στο 1ο (αν θυμάμαι καλά) στο μπάνιο με τον καλικάντζαρο ίδια η σκηνή από τον Άρχοντα στην Μόρια με το τρολ :Ρ | |
|
| |
Astazien Ιέρεια
| Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Δευ Ιουλ 02, 2012 4:36 am | |
| και επειδή είδα που το νέο μέλος μας είναι fan του Άρχοντα ορίστε αυτό που περίμενα (και πιστεύω όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι) εδώ και κάτι χρόνια https://www.youtube.com/watch?v=wPkL7V1kExg το Hobbit woohoo περιμένω πως και πως | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Δευ Ιουλ 02, 2012 6:06 am | |
| Αχ γνωστή φυσιογνωμία. Μου είχε λείψει ο Ντάμπλντορ. Όμως γιατί τον έχουν ντύσει λες και γυρίζει ξανά στο Χόγκουαρντς; Καπελάκι μάγου, μανδιάς, μόνο το ραβδί απο κουφοξυλιά του λείπει. | |
|
| |
Astazien Ιέρεια
| Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Δευ Ιουλ 02, 2012 7:08 am | |
| χαχαχ δεν είναι ο Ντάμπλντορ αλλά ο Γκάνταλφ ο Γκρίζος εδώ γιατί στον Άρχοντα το 2ο γίνετε λευκός και το Χόμπιτ είναι προ Άρχοντα αχαχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Δευ Ιουλ 02, 2012 11:06 am | |
| όμως ο ηθοποιός είναι ο ίδιος. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 98 Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2012 Ηλικία : 225 Τόπος : underground darkness
Χαρακτηριστικά Clergy Member: No Favorite Character: Carlisle Cullen Goddess's Gift: Born to be a King
| Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Δευ Ιουλ 02, 2012 12:04 pm | |
| Πάντως κι ο ίδιος να μην είναι μοιάζουν καταπληκτικά !! | |
|
| |
Astazien Ιέρεια
| Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Τετ Ιουλ 04, 2012 2:32 am | |
| Όχι δεν είναι ο ίδιος.... στον Harry Potter και την φιλοσοφική λίθο έπαιζε τον Νταμπλντορ ο Richard Harris και στην κάμαρα με τα μυστικά αλλά το 2002 πέθανε και έτσι μπήκε ο Michael Gambon από το 3ο και μετά...Όντος μοιάζει με τον Ίαν Μακέλεν(Γκανταλφ) αλλά δεν είναι.. Δεν θα μπορούσε να παίξει πάλι μάγο και φυσικά τότε γιατί ο Άρχοντας ήταν πρώτα από τον Harry στις αίθουσες μπέρδεμα μεγάλο χαχααχχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Τρι Ιουλ 10, 2012 2:35 pm | |
| Αυτό είναι κατάρτηση χαχαχχα Μπραβο sisτεράκι μου !!!!! | |
|
| |
Astazien Ιέρεια
| Θέμα: Χαχαχαχ το έχω με τον Άρχοντα woohoo Σαβ Ιουλ 14, 2012 1:19 pm | |
| - Lord Vlad έγραψε:
- Αυτό είναι κατάρτηση χαχαχχα Μπραβο sisτεράκι μου !!!!!
| |
|
| |
| Αγαπημένες ταινίες | |
|