| True Blood Η αγαπημένη μας σειρά στη μικρή οθόνη | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Astazien Ιέρεια
Αριθμός μηνυμάτων : 111 Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2012 Ηλικία : 162 Τόπος : Γαλλία
Χαρακτηριστικά Clergy Member: Priestress 3rd Favorite Character: Edward Cullen Goddess's Gift: Born to be the Great Priestess
| Θέμα: Απ: True Blood Η αγαπημένη μας σειρά στη μικρή οθόνη Δευ Ιουλ 02, 2012 4:09 am | |
| χαχαχα και τι σχέση έχει αυτό με το true Blood ε ε ε ε αχαχαχαχ | |
|
| |
The Goddess Goddess Of The Night
Αριθμός μηνυμάτων : 92 Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2012 Ηλικία : 1908
Χαρακτηριστικά Clergy Member: Goddess Favorite Character: Damon Salvatore, Eric Northman Goddess's Gift: Kindness
| Θέμα: Απ: True Blood Η αγαπημένη μας σειρά στη μικρή οθόνη Δευ Ιουλ 02, 2012 5:56 am | |
| ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ!!!!!!
Καλά μιλάμε έχω λιώσει στο γέλιο. Διάβασα το μνμ σου άντε να βγει το καινούριο, βλέπω και την φώτο του Εντουαρντ στην υπογραφή σου, εεεε πολύ θέλει ο άνθρωπος για να μπερδευτεί; Μιλάμε δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω.
Btw, για πιο καινούριο έλεγες εσύ;
| |
|
| |
Astazien Ιέρεια
Αριθμός μηνυμάτων : 111 Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2012 Ηλικία : 162 Τόπος : Γαλλία
Χαρακτηριστικά Clergy Member: Priestress 3rd Favorite Character: Edward Cullen Goddess's Gift: Born to be the Great Priestess
| Θέμα: Απ: True Blood Η αγαπημένη μας σειρά στη μικρή οθόνη Δευ Ιουλ 02, 2012 9:14 am | |
| του true blood αχαχαχα ακόμα γελάω που το ξαναδιάβασα χαχαχαχα | |
|
| |
Χαρακτηριστικά Clergy Member: Goddess Favorite Character: Damon Salvatore, Eric Northman Goddess's Gift: Kindness
| Θέμα: Απ: True Blood Η αγαπημένη μας σειρά στη μικρή οθόνη Δευ Ιουλ 02, 2012 11:04 am | |
| Σε ποιό επεισόδιο είσαι; Εγώ δεν έχω δει καθόλου, περιμένω να μαζευτουν 5-6 για να ξεκινήσω. | |
|
| |
Lord Vlad Newborn Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 98 Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2012 Ηλικία : 225 Τόπος : underground darkness
Χαρακτηριστικά Clergy Member: No Favorite Character: Carlisle Cullen Goddess's Gift: Born to be a King
| Θέμα: Απ: True Blood Η αγαπημένη μας σειρά στη μικρή οθόνη Δευ Ιουλ 02, 2012 12:01 pm | |
| Πρέπει να κάτσω να τα δω κι εγώ τα καινούργια, να δουμε πότε θα αξιωθώ ..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: True Blood Η αγαπημένη μας σειρά στη μικρή οθόνη Δευ Ιουλ 02, 2012 1:02 pm | |
| Εσύ κλασικά Σπυράκο μου. Θα τα δείς όταν θα τα κατεβάσω εγώ. χαχα | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 98 Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2012 Ηλικία : 225 Τόπος : underground darkness
Χαρακτηριστικά Clergy Member: No Favorite Character: Carlisle Cullen Goddess's Gift: Born to be a King
| Θέμα: Απ: True Blood Η αγαπημένη μας σειρά στη μικρή οθόνη Τρι Ιουλ 03, 2012 4:28 am | |
| Χαχαχαχαχ σωστά ως συνήθως έτσι γίνετε | |
|
| |
Astazien Ιέρεια
| Θέμα: Απ: True Blood Η αγαπημένη μας σειρά στη μικρή οθόνη Τρι Ιουλ 03, 2012 11:05 am | |
| εε και εγώ τότε θα τα δω αχαχαααχαχαχ:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: True Blood Η αγαπημένη μας σειρά στη μικρή οθόνη Τρι Ιουλ 03, 2012 3:13 pm | |
| Οκ λοιπόν, κανόνισε αν θα πάει ο Γιώργος μέσα στο καλοκαίρι στην Σύρο, να μετακομίσεις εδώ να κάνουμε βαμπιροβραδιές. | |
|
| |
Astazien Ιέρεια
| Θέμα: Απ: True Blood Η αγαπημένη μας σειρά στη μικρή οθόνη Τετ Ιουλ 04, 2012 2:12 am | |
| Έγινεεεεεε αχαχαχαχχα τέλεια.... Πρέπει να τον διώξω γρήγορα χαχαχααχ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: True Blood Η αγαπημένη μας σειρά στη μικρή οθόνη Τρι Ιουλ 10, 2012 2:29 pm | |
| χαχαχαχ Θα κανονίσουμε true blood night lol | |
|
| |
Astazien Ιέρεια
| Θέμα: Απ: True Blood Η αγαπημένη μας σειρά στη μικρή οθόνη Σαβ Ιουλ 14, 2012 1:16 pm | |
| | |
|
| |
| True Blood Η αγαπημένη μας σειρά στη μικρή οθόνη | |
|